Здравейте колеги карам от близо година 156 1.8 тс значи температурата ми на двигателя е 76 градуса смених температурен датчик но пак толкова си стои.Въпросът ми е това нормално ли е?При вас как са градусите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Температура
Collapse
X
-
В студеното най-вече около 85 гр. държи. Лятото държи 90-95.
Ако ти държи под 83 значи термостата ти не е наред. Той на толкова отваря/затваря. И значи, че при теб стои постояно отворен.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВ студеното най-вече около 85 гр. държи. Лятото държи 90-95.
Ако ти държи под 83 значи термостата ти не е наред. Той на толкова отваря/затваря. И значи, че при теб стои постояно отворен.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от vbaklev Покажи съобщениеискаш да кажеш че трябва температурата трябва да е над 83 градуса ли...по принцип колата ми върви перфектно но се чудех закво стои на 76 градуса...загрявал съм е на 90 но това е било в екстремни ситуацииAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Сменяй термостата колега ,моята беше така карам с 200 а темперитурата на 67градуса и то лятото след смяната нещата си дойдоха на място ,както казват по горе колегите седи на 90 малко ,като мръдне след 90 се включва перката няма значение дали съм на климатик.АР 156 1.8 ТС 2000г
Comment
Comment